lördag, september 02, 2006

Landet vs golf

Ja så blev det inget land då då. Kusinen tjej var sjuk och då åker inte han ut själv och i och med det så kommer inte Hansens bror (min andra kusin) med respektive ut heller + att moster min också stannar hemma. Synd för det är verkligen skönt att vara där. Mamman o dottern åkte ändå till Västerås och sin syster, hoppas de får kul. Själv så är jag trött som bara den i dag då jag satt uppe till ca 04:15 och spelade dataspel ja där ser man det är inte bara tonåringar och barn som kan bli bitna av spelande på nätet utan även vuxna karlar som jag ”skratt”. Vi blir nog aldrig vuxna ta grannen han sitter och spelar lanspel med sin 9 åriga son väldigt mycket och inget spel som helst heller utan battlefield som inte går av för hackor om jag får säga det själv. Så vad ska nu jag gör då undrar ni förstås! Jo jag åker till min mamma och vi ska spela golf inte minigolf utan riktig golf hm får se hur det går är ju inte något proffs precis. Ni får ha det så bra så länge så hör vi i morgon.

Tjo hej leverpastej Plastpappan

2 Comments:

Blogger Camillas lockar said...

Haha, dataspel ja... min kille sitter också halva nätterna! Förstår inte att det kan vara så kul. Golf, ack, det var tider det! Har inte spelat på år och dag känns det som. Ligger på hcp 29,6. Men det lär man ju inte kunna klara nästa gång på banan...

2/9/06 16:09  
Blogger JP said...

Ja det är så data spel är ju kul om man hittar något man gillar. Du får väl ta upp golfen igen då 29,6 är ju bra vad jag förstår. Själv så har jag inget greencarde utan slår bara på shoting rangen.

5/9/06 10:20  

Skicka en kommentar

<< Home